Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

ΕΚΕΧΕΙΡΙΑ

Όπως θα προσέξανε οι φίλοι του BLOG έχω κατεβάσει τις αναρτήσεις σχετικά με την απαίτηση γνωστής φαρμακευτικής εταιρίας για την πληρωμή τοις μετρητοίς των προϊόντων της προς τις φαρμακαποθήκες.


Αυτό συνέβη γιατί υστέρα από έντονη διαπραγμάτευση – διαμαρτυρία από την ηγεσία της ΟΣΦΕ προς τους εκπροσώπους της εταιρίας αυτοί ανακάλεσαν την «εγωιστική» απαίτηση της και μια και επανήλθαμε στη κατάσταση pro-ante ζητήθηκε να κατεβούν από όλα τα site όλες οι σχετικές αναρτήσεις . Ελπίζω ότι δεν θα χρειασθεί να επανέλθουμε.

Εκείνο όμως που έχει πιπεράτο ενδιαφέρον είναι το παρασκήνιο πού έλαβε χώρα στο πλαίσιο των ενεργειών της εν λόγω εταιρίες.

1. Η εταιρία δεν έστειλε την επίμαχη επιστολή με την απαίτηση της για πληρωμή τοις μετρητοίς, σε όλες τις φαρμακαποθήκες αλλά σε κάποιους , πολλούς , ιδιώτες και σε τρείς συνεταιρισμούς .

2. Αυτό έγινε, συμφώνα με αξιόπιστες πληροφορίες, μετά από αξιολόγηση των ισολογισμών από την φαρμακευτική εταιρία των αποδεκτών της επιστολής.

3. Ενώ όλοι εξουσιοδοτούσαν την ηγεσία της ΟΣΦΕ να διαπραγματευθεί με την εταιρία ώστε αυτή να ανακαλέσει την απαίτησης της, κάποιος πρόεδρος συνεταιρισμού υπέκυψε στην απαίτηση της εταιρίας να πληρώνει τοις μετρητοίς διεκδικώντας ταυτόχρονα να πάρει 200 περισσότερα κομμάτια!!!! (νομίζοντας αφελώς ότι η εταιρία θα του ανέβαζε το πλαφονάρισμα).

4. Το κλου. Έφτασε στο σημείο ο ΑΜΟΡΑΛΙΣΤΗΣ πρόεδρος να πει ότι η εταιρία έκανε λάθος στον ισολογισμό που αξιολόγησε  και  ότι τάχα δεν ήταν ο δικός του αλλά ανήκε σε άλλο «αδελφό» συνεταιρισμό.

ΑΙΔΩΣ ...ΑΡΓΕΙΕ!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια: