Τρίτη 4 Αυγούστου 2009

ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ ΣΤΗΝ ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΔΥΚΤΙΑ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ-ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ, ΕΠΕΝΔΥΣΑΝ ΣΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥΣ . ΞΕΧΑΣΑΝ ΟΜΩΣ ( ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ) ΟΤΙ ΤΑ ΜΕΤΑΞΩΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΕΠΙΔΕΞΙΟΥΣ- ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΞΙΟΥΣ ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟΥΣ-ΚΟΛΟΥΣ. ΤΩΡΑ ΖΗΤΑΝΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ ΤΗΝ ΖΗΜΙΑ!!!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη 4 Αυγούστου 2009, 8:06 από KosmoslarissΑ
Το «Gaea Lifestyle Center» μετατρέπεται σε ΚΕΠ!
«Tο mall του Κάμπου μετατρέπεται σε ΚΕΠ!» τιτλοφορείται ρεπορτάζ στο Κυριακάτικο "Πρώτο Θέμα" για το εμπορικό κέντρο «Γαία» της ΕΑΣ Λάρισας. Στο δημοσίευμα του «ΘΕΜΑτος» αναφέρεται ότι η επιστολή-κόλαφος των 16 «γαλάζιων» κομματαρχών της Λάρισας στον κ. Κώστα Καραμανλή
στάθηκε αφορμή για να επανέλθει στο προσκήνιο ο γνωστός αγροτοσυνδικαλιστής του κάμπου κ. Θανάσης Κοκκινούλης, ένα πρόσωπο που αρκετές φορές έχει προκαλέσει «πονοκέφαλο» σε Μαξίμου και Ρηγίλλης.O αγροτοσυνδικαλιστής ως πρόεδρος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών δημιούργησε στη Λάρισα ένα mall. Πρόκειται για το ψυχαγωγικό κέντρο «Gaea Lifestyle Center» που στεγάζει 56 καταστήματα. Το GLC κτίστηκε σε οικόπεδο της ΕΑΣ και το ύψος της επένδυσης ξεπέρασε τα 8 εκατ. ευρώ. Τα επιχειρηματικά σχέδια όμως που είχε κάνει ο κ. Κοκκινούλης δεν απέφεραν τα αναμενόμενα.Έτσι, εδώ και αρκετό καιρό ο «γαλάζιος» αγροτοσυνδικαλιστής αναζητά «σανίδα σωτηρίας». Επί της ουσίας, θέλει να αλλάξει χρήση στο mall. Στο πλαίσιο αυτό έχει απευθυνθεί και πάλι στους «δικούς του» ανθρώπους, που τυγχάνει να βρίσκονται ακόμη στην εξουσία, παρά την αλαζονεία τους, όπως επισημαίνει στην επιστολή που έχει στείλει στον πρωθυπουργό.Σύμφωνα με πληροφορίες του «ΘΕΜΑτος», ο κ. Κοκκινούλης έχει συζητήσει με τον συντοπίτη του υφυπουργό Εσωτερικών κ. Χρήστο Ζώη, στον χώρο που στεγάζεται το mall να δημιουργηθεί ένα τεράστιο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών. Με δεδομένο ότι ο κ. Ζώης αντλεί μεγάλο μέρος της εκλογικής του δύναμης από τους αγρότες,* οι οποίοι επηρεάζονται από τον κ. Κοκκινούλη, εκτιμάται ότι είναι πιθανόν να κάνει αποδεκτή την εισήγηση- πρόταση για την επινοικίαση από το υπουργείο Εσωτερικών του mall της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών.Ανεξάρτητα πάντως από την έκβαση της συγκεκριμένης υπόθεσης, έχει ενδιαφέρον και μόνον το αίτημα Κοκκινούλη, αφού δείχνει το πώς αντιλαμβάνονται την επανίδρυση του κράτους οι (οργανωμένοι) Νεοδημοκράτες καταλήγει το δημοσίευμα.
Σ.Σ. * ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΓΡΟΤΕΣ Ν.Δ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛEΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ. ΑΥΤΟΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ. ΑΝ ΔΕ ΠΑΡΘΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ, ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ , ΤΙΣ ΑΣΤΟΧΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕΙΩΘΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: