Πέμπτη, 23 Ιουλίου 2009

ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΣΟΦΛΑ - ΠΡΟΣΥΦΛΑ


O ΣΟΦΛΑ ΑΓΟΡΑΣΕ ,ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ 2008,ΕΝΑ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ,ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΒΑΛΑΒΑΝΗ ΣΤΗΝ ΜΕ ΜΩΒ* ΧΡΩΜΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ PANTHEON PLAZA KAI EXEI ΣΧΗΜΑ ΑΙΧΜΗΣ ΒΕΛΟΥΣ , ΠΟΥ ΣΤΗ ΜΥΤΗ ΤΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΤΟΥ ΣΟΦΛΑ. ΑΜΕΣΩΣ Ο ΣΟΦΛΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΙΑΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΦΑΡΜΑΚΑΠΟΘΗΚΗΣ.

* ΟΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΩΒ ΧΡΩΜΑ , ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΦΑΡΜΑΚΑΠΟΘΗΚΗΣ ΑΠΟ ΤΗΣ ΙΣΧΥΟΥΣΕΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ


ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΑΥΤΟ ΑΠΕΧΕΙ 1250 ΜΈΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΚΑΙ ΚΤΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟΘΗΚΗ 4040 Τ.Μ. ΣΕ ΔΥΟ ΕΠΙΠΕΔΑ ΜΕ ΥΨΟΣ 3,5 Μ. ΚΑΙ 10 ΜΕΤΡΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΠΙΠΕΔΟ. ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟ ΙΣΤΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ 160 ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ( 80 ΤΟΥ ΣΟΦΛΑ & 80 ΤΟΥ ΠΡΟΣΥΦΛΑ) ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ 70% ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΤΖΙΡΟΥ.

Η ΦΑΡΜΑΚΑΠΟΘΗΚΗ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΤΗΤΑ ΤΟΥ STOCK ΤΗΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΑΝΕΤΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΤΩΝ ΕΠΑΡΧΙΩΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ,(Ο ΣΟΦΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΕΛΑΤΕΣ- ΜΕΛΗ ΑΠΟ ΟΜΟΡΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ) ΜΕ ΔΥΟ ΕΩΣ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ .

ΑΠΟ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΑΥΤΟ (ΝΕΑ ΦΑΡΜΑΚΑΠΟΘΗΚΗ) ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ 20 ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ-ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ (ΔΕΥΤΕΡΑ -ΤΕΤΑΡΗ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ) ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΝΑ-ΕΝΑ ,ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ, ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ, ΣΕ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ 16 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ( 10 ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΑΝΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ), KAI 12 ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ (ΤΡΙΤΗ-ΠΕΜΤΗ).

ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ-ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ, ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΙΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ,{ ΤΡΙΑΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΩΝ} ΘΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ :ΔΙΓΕΝΗ-ΦΑΡΣΑΛΩΝ-ΠΑΝΑΓΟΥΛΗ- ΟΙΚΟΝ. ΕΞ ΟΙΚΟΝΟΜΩΝ- ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΟΦΛΑ ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΔΡΕΥΟΥΝ ΤΡΕΙΣ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ-ΔΙΑΝΟΜΕΙΣ- ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΣΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΟΦΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΥΦΛΑ {ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟΥΤΣ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΥΣ }. ΣΤΟΥΣ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΥΣ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ.Η ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ 7ο ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΟ,ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗΣ ΟΔΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΤΥΡΝΑΒΟΥ, ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Ο ΠΡΟΣΥΦΛΑ ΣΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ(2009) Ο ΠΡΟΣΥΦΛΑ.
ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΛΕΥΚΟ ΦΟΝΤΟ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ 7 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΥΡΝΑΒΟ???!!!!!!

ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙΘΕΙ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΟΚΙΜΗ ΛΥΣΗ.

ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΤΑΙ ΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ.

ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΣΑΝ ΛΥΣΗ ΔΙΟΤΙ ΕΝΑΙ ΑΣΥΜΦΟΡΗ Η ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΔΥΟ ΦΑΡΜΑΚΑΠΟΘΗΚΩΝ , ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΕΠΑΡΚΕΙΑΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ, ΑΡΑ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΑΠΟΘΗΚΗΣ, ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΘΕΙ STOCK ΔΙΠΛΑΣΙΟ ΤΟΥ STOCK ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΣΟ Ο ΣΟΦΛΑ ΟΣΟ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΣΥΦΛΑ ΜΑΖΙ.

Η ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΤΩΝ STOCK ΤΩΝ ΔΥΟ ΦΑΡΜΑΚΑΚΑΠΟΘΗΚΩΝ ΣΕ ΕΝΑ ( ΜΙΑ ΦΑΡΜΑΚΑΠΟΘΗΚΗ) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ ΠΙΣΤΩΣΗΣ ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΜΕ ΤΑ STANTAR ΤΗΣ ΠΙΣΤΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΟΦΛΑ .

ΣΤΟ ΣΟΦΛΑ ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ ΣΤΟΝ ΤΡΕΧΟΝΤΑ ΜΗΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩΝΤΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΠΟΜΕΝΟΥ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΖΟΜΕΝΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ.


ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ
ΑΝΘΡΩΠΟΙ


Δ Ι Α Λ Ε Ξ Τ Ε !!!!


ΕΠΕΙΔΗ ΑΡΚΕΤΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥ ΤΟΥ ΣΟΦΛΑ ΑΝΑΡΤΩ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΧΕΔΙΑΔεν υπάρχουν σχόλια: