Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Ενημέρωση για παρουσίαση OAEE στην Κορίνθια.

πηγη mypharm
Δρέττα: …..Δώσαμε μάχη στον ΟΑΣΑ να κρατήσουμε τις συμμετοχές 0%-10%. Θα εκτελείτε τις συμμετοχές που θα σας γράφουν οι γιατροί, είναι δική τους υποχρέωση να είναι σωστές κι αυτοί θα πληρώνουν τη ζημιά!..... Βοηθήστε μας να σας βοηθήσουμε με γρήγορες πληρωμές!
Υπ. ΗΔΙΚΑ: θα προσαρμοστούν σύντομα τα προγράμματά σας, εξαρτάται από τις ιδιωτικές εταιρείες, τους παράσχουμε κάθε πρόσβαση στο πρόγραμμα. Το φτιάξαμε στο Ιντερνετ για να μη χρειάζεται λογισμικό, ούτε καμία εγκατάσταση. Λειτουργεί ακόμα κι από άπειρους χρήστες πολύ γρήγορα, με "αστεία" οικιακής χρήσης μηχανήματα, έχουμε κάνει ανάλογες δοκιμές! Έχουμε 8% μείωση από τον έλεγχο μόνο, προβλέπουμε περισσότερα από την Η.Σ. αυτή καθαυτή. Όσο πιο σύντομα γίνεται θα υπάρξουν οι βελτιώσεις που μας ζητήθηκαν στις 3 ημερίδες. Από τις 3200 κλήσεις αποριών που μας έγιναν απαντήθηκαν άμεσα οι 2900. Οι 300 κλήσεις ήταν από λάθη καταχώρησης κυρίως από λανθασμένη εισαγωγή e-mail, από γιατρούς!  
Έγινε πρόταση  να εκτυπώνεται το δικό μας στη ίδια σελίδα με του γιατρού (50-50) για να υπάρχουν οι πρωτότυπες υπογρ/σφραγ του γιατρού στην τελική συνταγή κι όχι σε νέο έντυπο και επιστροφή του εντύπου του γιατρού στον πελάτη. Η Δρέττα αναφώνησε ότι το είχαν επισημάνει σαν θέμα και οι ίδιοι και στις 2 ημερίδες αλλά δεν έβρισκαν λύση και λοξοκοίταξε την τεχνικό που έλεγε ότι δεν γίνεται! Σιγά μη δε γίνεται επιλογή πεδίου εκτύπωσης! Ζήτησε να εξεταστεί άμεσα, διότι είναι επιθυμητό και από την ίδια να υπάρχουν όλα τα στοιχεία στο ίδιο έντυπο και η προτεινόμενη λύση της φαίνεται πιο εύκολη από την μηχανογραφημένη σφραγ/υπογρ του γιατρού που θα αργήσει να γίνει!   -ζητήθηκε να δοθούν 5+5 μέρες (παραπάνω) για μερική εκτέλεση συντ. αντί για 5+3 που έχει προβλεφθεί, λόγω των ελλείψεων αλλά και για τη βοήθεια των απομακρυσμένων Φ/κείων. Θα το δούν.???!!! 

Ανυπομονώ να δω και μια ανάλογη εκδήλωση σύντομα στη Λάρισα με πεδιο ενημέρωσης όλους τους φαρμακευτικους συλλόγους Θεσσαλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: