Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!!

ΚΛΕΙΣΤΟΣ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΣΥΦΑ ΧΙΟΥ .ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑΣ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΣΣΩΡΕΥΣΗ ΧΡΕΩΝ ΠΡΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΕΣ Ο ΣΥΦΑ ΧΙΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΚΛΕΙΣΤΟΣ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΣΤΙΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΤΟΥ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ,ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΤΟΥ ΣΥΦΑ ΠΡΟΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ,ΚΑΘΩΣ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΠΕΛΠΙΔΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ,ΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ ΠΡΟΠΛΗΡΩΝΑΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥΣ.Η ΚΑΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΚΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΓΚΥΡΙΕΣ ΛΟΓΩ ΕΟΠΥΥ,ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ.ΚΑΛΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ.
 
Ανδρεας Γαλανοπουλος ....όταν ,λόγω επισφάλειας κ μικρού μεγέθους,αγοράζεις με πιστ 0-30 ημέρες κ εισπράτεις στις 90-100 ημ, ενώ συγχρόνως η χρήση δανείων σου ανεβάζει το κόστος,τότε....είτε είσαι συφα ,είτε ιδιώτης ,αυτή θάναι η πορεία...Η κατάσταση ήταν απολύτως διαχειρίσιμη, αλλά ο ατομισμός των φαρμακείων...τα τίναξε όλα...δυστυχώς!...


Ανδρεας Γαλανοπουλος ...ας μην βιάζεστε για νεκρολογίες κάποιοι κ για ατομικές διαφυγές κάποιοι άλλοι!...Το συνεταιριστικό κεφάλαιο ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ για πολλά-πολλά χρόνια και θα εξακολουθήσει νάναι Η ΛΥΣΗ για το ελλ. φαρμακείο!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: