Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Πάτρα: 24ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Συνεταιρισμών Φαρμακοποιών Ελλάδας

Ο Συνεταιρισμός Φαρμακοποιών Αχαΐας και Νήσων ΣΠΕ διοργανώσε   φέτος με επιτυχία στην πόλη της Πάτρας, το 24ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Συνεταιρισμών Φαρμακοποιών Ελλάδας (ΟΣΦΕ).

Η ΟΣΦΕ εκπροσωπεί όλους τους συνεταιρισμούς φαρμακοποιών της Ελλάδας, οι οποίοι ελέγχουν περίπου το 55% της χονδρεμπορικής αγοράς φαρμάκου και παραφαρμάκου στην Ελλάδα, ποσοστό ρεκόρ για τα δεδομένα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπου το χονδρεμπόριο φαρμάκου ελέγχεται από ελάχιστους πολυεθνικούς ομίλους.
Το Συνέδριο της ΟΣΦΕ θα διεξήχθει στο Ξενοδοχείο Πόρτο Ρίο, στις 10, 11, και 12 Ιουνίου και  αποτέλέεσει ένα μεγάλο συνεδριακό γεγονός για την πόλη της Πάτρας και ολόκληρη την περιοχή, καθώς 400 σύνεδροι-εκπρόσωποι των Συνεταιρισμών Φαρμακοποιών από όλη την Ελλάδα, στελέχη φαρμακευτικών εταιρειών και εταιρειών πληροφορικής  βρεθηκαν στην Πάτρα για τρεις ημέρες όπου ανέλυσαν την αγορά του φαρμάκου  στις σημερινές συνθήκες και καθόρισαν τους στρατηγικούς στόχους των στνεταιρισμών φαρμακοποιών για τη επόμενο διάστημα.  Παρών και ο BLOGGER .Συμμετείχε στις εργασίες του συνεδρείου με την ιδιότητα του Προέδρου του ΣΟΦΛΑ ,ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ καθώς και ως αντιπρόσωπος του σοφλα στη Γ.Σ. της ΟΣΦΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: