Τρίτη, 14 Σεπτεμβρίου 2010

Ποιος τελικά είναι ο στόχος και ποιος ο σκοπός;

Την απελευθέρωση του επαγγέλματος του φαρμακοποιού που πιέζει η Τρόικα και ετοιμάζεται να υλοποιήσει άμεσα σε χρόνο ρεκόρ η κυβέρνηση, περιμένουν οι δύο κορυφαίοι βιομήχανοι Λαυρέντης Λαυρεντιάδης και Θανάσης Λαβίδας, για να ανοίξουν αλυσίδα φαρμακείων στην Ελληνική αγορά, πιθανόν και με την αρωγή ξένων επενδυτών και κεφαλαίων. Η αγορά των φαρμακείων είναι η πιο δελεαστική από όλα τα υπό απελευθέρωση επαγγέλματα, γιατί οι πωλήσεις των φαρμάκων κάθε χρόνο – αψηφώντας κάθε οικονομική κρίση – έχουν αυξανόμενη πορεία στον ετήσιο τζίρο τους.

Αυτό συμβαίνει γιατί: Ο πληθυσμός της Ελλάδας συνεχίζει να γερνάει. Η διατροφή και οι ασθένειες από την μόλυνση του περιβάλλοντος αυξάνονται καθημερινά και oι φοβίες και το κοινωνικό στρες, σε συνδυασμό με την προωθούμενη πολυφαρμακία στις μικρές ηλικίες των καταναλωτών, κάνουν την συγκεκριμένη αγορά το νέο Εντοράντο.
Η απελευθέρωση της αγοράς – υποστηρίζουν οι φαρμακοποιοί – θα πλήξει περίπου 15.000 οικογένειες στον κλάδο τους σε όλη την Ελλάδα, οι οποίοι μέχρι σήμερα ήταν κερδοφόροι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες – επιστήμονες και τώρα καλούνται να γίνουν υπάλληλοι, των αλυσίδων που θα δημιουργηθούν, με μισθούς πείνας, με χωρίς ηθική εμπορικό ανταγωνισμό και 24ωρα ωράρια.
Ο διασυρμός, τα ψεύδη και οι ανακρίβειες που περιτριγυρίζουν τον κλάδο οδεύουν προς αυτήν την κατεύθυνση; Και αν όχι προς τα που αλλού; Εντάξει!Τα 'παμε...
  ΠΗΓΗ;:http://www.pharmateam.blogspot.com/
ΓΙΑ ...ΚΟΥΛΑΡΕΤΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ.
ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΚΟ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΝΕΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΠΕΙΧΗΡΗΘΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ. ΑΣΕ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΜΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΡΟΣΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ.
ΒΕΒΑΙΑ Η  ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ . ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΘΑ ΕΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ. ΑΛΛΩΣΤΕ  ΣΤΟ ΔΥΚΤΙΟ ΤΟΥ ΧΟΝΔΡΕΜΠΟΡΙΟΥ  ( ΣΥΦΑ) ΔΕΝ ΤΑ ΠΗΓΑΜΕ ΑΣΚΗΜΑ .
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ  ΑΠΟ ΜΑΣ ΘΑ ΔΙΑΛΕΞΟΥΝ ΝΕΟΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΟΥΣ ΕΤΑΙΡΟΥΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ .
ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ  ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ  ,ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ  ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ , ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΙΟ ΜΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΙΩΝ ΤΟΥ ΜΙΛΑΝΟΥ.
ΑΠΛΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΟΒΑΡΗ  ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΟΛΑ ΚΑΤΑΚΤΩΝΤΑΙ ΜΕ ΕΠΙΜΟΝΗ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ.
ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟ KNOW HOW KAI THN ΠΕΛΑΤΕΙΑ ΜΑΣ (ΠΡΟΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΗΝ ) ΘΑ ΑΠΑΙΤΗΘΟΥΝ ΛΙΓΑ ΙΔΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ  ΓΙΑ ΟΠΟΙΕΣ ΝΕΕΣ ΔΟΜΕΣ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΤΗΣΟΥΜΕ.
ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ  ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΕΤΡΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΤΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ
ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ. 
ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΟΛΕΒΑΣ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: