Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Η ΝΕΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ BAYER ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΣΟΙ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ BAYER ΤΗΝ ΠΗΡΑΝ "ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ"

Bayer ΕΛΛΑΣ ΑΒΕΕ

Ενημέρωση Συνεταιρισμών, Φραμακαποθηκών και Φαρμακείων. 
Αθήνα, 15 Οκτωβρίου 2011

Σε πρόσφατη επικοινωνία με περιορισμένο αριθμό χονδρεμπόρων φαρμάκων ανακοινώσαμε την πρόθεση της εταιρίας μας να αλλάξουμε τους όρους πληρωμής προς εκείνους για πολύ συγκεκριμένους αντικειμενικούς λόγους.

Η BAYER ΕΛΛΑΣ επιβεβαιώνει ότι αυτή η ενέργεια δεν επηρεάζει τους ισχύοντας όρους πληρωμής  με την πλειοψηφία των πελατών της και είναι απόφασισμένη να συνεχίσει να προμηθεύει όλα τα προιόντα της, σε όλους τους πελάτες της , χονδρεμπόρους φαρμάκων, φαρμακεία , δημόσια και ιδιωτικά νοσοκομεία.

H BAYER ΕΛΛΑΣ παραμένει αφοσιωμένη στις προσπάθειες της για τη βελτίωση της υγείας και της ποιότητας ζωής των των ανθρώπων στην  Ελλάδα , παρέχοντας  εξελιγμένες λύσεις στους Επαγγελματίες Υγείας .

Η BAYER ΕΛΛΑΣ διατηρεί συνεχή παρουσία  στην  Ελλάδα από το 1955. Κατά την τελευταία διετία  , στην περίοδο οικονομικής κρίσης , επενδύει συνεχώς στη Ελληνική αγορά , στούς ανθρώπους της καθώς και μέσω της τοπικής παραγωγής των προιόντων της .  

Δεν υπάρχουν σχόλια: