Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2012

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ Π.Φ.Σ.


From: Γιάννης Παπαδόπουλος [mailto:gianpap@otenet.gr]
Sent: Wednesday, January 11, 2012 11:15 PM
Subject: FW:
                                                             ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ     11/01/12

1.       ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΑΣ ΘΕΜΑΤΑ: ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ  ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ  Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΚΡΙΣΙΜΗ ΗΜΕΡΑ Η ΑΥΡΙΑΝΗ , ΠΕΜΠΤΗ 12/01/12  ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΣΚΟΥΠΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ   ΘΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ   ΟΠΑΔ, ΟΑΕΕ  ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥΣ  ΣΕ ΔΥΟ ΦΑΣΕΙΣ .  ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ Γ.Σ ΤΩΝ ΦΣΑ-ΦΣΠ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΠΙΣΤΩΣΗΣ , ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΦΣ ΑΧΑΙΑΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ: ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΕΚΠΤΩΣΕΩΝ , ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΩΝ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΟΠΥΥ ΓΙΑ ΤΟ 2012 κλπ. ( ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ - ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΛΛΟΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΘΕΜΑ -ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΕΟΠΥΥ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ οι κ.κ ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ ΚΑΙ ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ ΕΙΧΑΝ ΔΩΣΕΙ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΑΔ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΠΟΤΕ).

2.       ΝΕΩΤΕΡΑ  , ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΙΔΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΑΣΗ ΠΟΥ ΔΙΑΝΥΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ.

3.       ΠΑΡΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΙΑΣ κλπ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΡΗ ( ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ Η ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΣΗ) ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΦΣ ΚΙΛΚΙΣ , ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΣΑΙΤ  www.fskilkis.gr ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ. ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΝΟΥΜΕ ΚΟΣΜΟ ΤΟ ΛΕΜΕ.

4.       ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΛΛΟΙ ΡΩΤΑΤΕ, ΕΠΙΜΟΝΑ ΚΙΟΛΑΣ, ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΗΣ ΟΙ ΜΗ ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΡΕΣ ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ. ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ  ΒΕΒΑΙΑ.
                ΤΟ ΕΙΠΕ ΜΕ ΔΥΟ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ   Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ κ. ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ  ΣΤΗΝ ΔΙΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΣΥΣΚΕΨΗ :  «ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ  -ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ- ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ. ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΩ ΕΓΩ  ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΟΛΟΓΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ή ΝΑ ΤΟΥ ΚΟΨΩ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΗ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΕΙ ΟΠΩΣ ΣΗΜΕΡΑ». ΤΕΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: