Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

ΕΝΟΠΛΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΕ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΟΝ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


Θύμα ένοπλης ληστείας έπεσε προχθές το βράδυ λίγο μετά τα μεσάνυκτα φαρμακοποιός στο κέντρο της Θεσσαλονίκης την ώρα που το φαρμακείο βρισκόταν σε διανυκτέρευση.

Το  περιστατικό συνέβη στο κέντρο της πόλης στην οδό Εγνατία, όταν ένοπλος ληστής με την απειλή περιστρόφου αφαίρεσε το περιεχόμενο του ταμείου, έχοντας ακινητοποιήσει τη διανυκτερεύουσα φαρμακοποιό (το σχετικό video δείτε το στο link
http://www.webdesign-solutions.gr/videos).
To γεγονός, που παρόμοιά του ζουν σχεδόν καθημερινά φαρμακοποιοί σε όλη τη χώρα, δυστυχώς τεκμηριώνει τις συνθήκες στις οποίες λειτουργούν  τα φαρμακεία και τις πιο επικίνδυνες ώρες του 24ώρου.

Αφιερώνεται δε σε όλους εκείνους που έντεχνα τις αποσιωπούν προβάλλοντας πτυχές που εξυπηρετούν, ή προετοιμάζουν αντιφαρμακευτικά μέτρα.

Ο πρόεδρος του ΠΦΣ κ. Θ. Αμπατζόγλου δήλωσε για το περιστατικό:  «Ασκούμε ένα επικίνδυνο επάγγελμα. Καθημερινά αγωνιούμε για την σωματική μας ακεραιότητα. Οι επιθέσεις κακοποιών στοιχείων είναι συνεχείς και όσα μέτρα προστασίας και να λάβουμε, ο κίνδυνος για την ζωή μας δεν μπορεί να αποτραπεί, ειδικά τις απογευματινές και τις βραδινές ώρες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: