Σάββατο 8 Μαΐου 2010

Προσβλητική η δικαιολογία της κυβέρνησης για το άνοιγμα του επαγγέλματος.

Μάιος 8, 2010 από mypharm

Σύμφωνα με το γραμματεα του Υπ.Υγείας  κ. Kομνηνό η συμπερίληψη των φαρμακοποιών στα κλειστά επάγγελματα στο νομοσχέδιο και η αρση των περιορισμών οφείλεται σε κάποιο λάθος υπαλλήλου!!!Το αστείο συνεχίστηκε όταν ο ΠΦΣ ζήτησε να έρθει σε επαφή με την Τρόϊκα του ΔΝΤ και στον κ.Γραμματέα  διέφευγε το τηλεφωνο .Δυστυχώς καταλαβαίνουμε ότι δεν έχουμε να κάνουμε με μια κρίση αλλά με μια ευκαιριακή εκμετάλλευση καταστάσεων για να περάσουν κάποιοι επιτήδειοι σχέδια  κατά του ελληνικού φαρμακείου.Επειδή αναγνωρίζουμε ότι τα λάθη είναι ανθρώπινα για το λόγο αυτό και εμείς συνεχίζουμε την απεργία μέχρι να αυτά αποκασταθούν.
Τα προηγούμενα ανέλυσε λεπτομερέστατα ο γραμματεας του πανελληνίου κ.Καραγεωργίου στην ΕΤ3 και στη μεγαλειώδη συνέλευση του Φ.Σ Αττικής .
Υ.Γ mypharm:To όνομα του υπάλληλου που από λάθος πέρασε αυτή τη ρύθμιση μπορείτε να μας το υποδείξετε?Να γίνει μια εξεταστική να δούμε και το λογαριασμό του υπαλλήλου στην Τραπεζα..Μηπως είναι κοινός με αυτόν του Διευθυντή της πολεοδομίας Συρου για να περνάει τόσο εύκολα τα νομοσχέδια?
Υ.Γ mypharm 2.To χρηματιστήριο της Νέας Υορκης κατέρρευσε στιγμιαία προχθές κατά 10% σε χρόνο ρεκόρ μέχρι να ανακακτήσει κάποιες από τις απώλειες στο τέλος της συνεδρίασης.Και γι αυτο πάλι είπαν ότι εφταιγε ένας υπάλληλος....Καλά σε ανοικτή γραμμή με τον Ομπάμα είναι αυτή η κυβέρνηση όταν θέλει να βρει δικαιολογίες?

Δεν υπάρχουν σχόλια: