Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΣΕΦΕ κ. ΔΙΟΝ. ΦΙΛΙΩΤΗΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΣΤΗ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ


Στηρίζει τις κυβερνητικές προσπάθειες στο χώρο του φαρμάκου
Τη στήριξή τους στη κυβέρνηση και στις προσπάθειες που θα καταβάλει για την αντιμετώπιση των προβλημάτων στο χώρο του φαρμάκου, εξέφρασε ο πρόεδρος του
Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος κ. Διονύσιος Φιλιώτης, στο πλαίσιο της χθεσινής του παρουσίας στη Λάρισα, για την επετειακή;; εκδήλωση του τοπικού Φαρμακευτικού Συλλόγου.
Ο κ. Φιλιώτης, σε δηλώσεις του στα τοπικά ΜΜΕ, υποστήριξε ότιο κλάδος των ελληνικών φαρμακοβιομηχανιών προσβλέπει στο διάλογο και στη συνεργασία με την
κυβέρνηση με στόχο τον εκσυγχρονισμό στο σύστημα εμπορίας φαρμάκων και κυρίως στην αντιμετώπιση της σπατάλης. Παράλληλα, υποστήριξε ότι βασική προϋπόθεση αποτελεί η άμεση και πλήρης μηχανοργάνωση όλων των τομέων που εμπλέκονται στη διακίνηση των φαρμάκων.
Σε σχέση με την οικονομική κρίση, υποστήριξε ότι ο κλάδος που εκπροσωπεί είναι από εκείνους που έχουν σημειώσει σημαντικά βήματα προόδου και υποστήριξε ότι υπό προϋποθέσεις οι φαρμακευτικές επιχειρήσεις θα μπορούσαν να είχαν έναν ακόμα
πιο κεντρικό ρόλο στην ανόρθωση της οικονομίας.
Τέλος, ο κ. Φιλιώτης μίλησε με θερμά λόγια για το ρόλο του φαρμακοποιού, ενώ εξέφρασε και τη χαρά του για την πρόσκληση που του απηύθυνε ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Λάρισας για την παρουσία του στην εκδήλωση.
* Σημειώνεται, ότι στην εκδήλωση είχε προσκληθεί και ο διοικητής του ΙΚΑ κ. Θεόδωρος Αμπατζόγλου, ο οποίος ωστόσο έφθασε στη Λάρισα αργά το βράδυ και με σημαντική καθυστέρηση λόγω των αγροτικών μπλόκων.
ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕ Ο Κ.ΦΙΛΙΩΤΗΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ .ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΦΣΑ 13/1/2010 http://www.fsa.gr/ ΦΕΡΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗhttp://vasilischolevas.blogspot.com/search?updated-max=2010-01-15T00%3A56%3A00-08%3A00&max-results=7 ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΥΓΟ Κ. ΛΟΥΚΑ ΚΑΤΣΕΛΗ ΣΤΙΣ 11/1/2010.ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΣΤΟ / ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ 14/1/2010.

Δεν υπάρχουν σχόλια: