Δευτέρα 25 Απριλίου 2011

ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ !!!!

ΖΗΤΩ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Φ.Σ.Α ΖΗΤΩ Ο ΛΟΥΡΑΝΤΟΣ!!! ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Π.Φ.Σ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΗΝ ΡΟΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ??? ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΠΗΡΑΜΕ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΓΕΝΑΡΗ ΤΟΥ 2011( σήμερα 27/04/2011 πληρώθηκα και τον φεβρουάριο του 2011)  ΜΕΝΟΥΝ 5 ΜΕΡΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΗ ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΜΕΧΡΙ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΤΟΥ 2010 ???!!! ΕΝΩ ΤΟ ΤΥΔΚΥ  ΧΡΩΣΤΑ ΑΠΟ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ 2010.!!!
ΞΥΠΝΗΣΤΕ  ΤΟΥΣ ΑΝΤΙ ΛΟΥΡΑΝΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ . Η ΚΑΘΗΣΥΧΑΣΤΙΚΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΕΙ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗ ΧΡΕΟΚΟΠΕΙΑ . ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ???
Η ΠΑΡΑΚΆΤΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΟΝ BLOGGER ΓΙΑΤΙ ΣYΜΠΙΠΤΕΙ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ ΜΟΥ.

  Η εκτη αίσθηση του ΦΣΑ k τα κόλπα με τις πληρωμες του ΟΠΑΔ(mypharm.gr)

αναδημοσιευση απο mypharm.gr


΄Για να μη γίνει καμία παρεξήγηση ο γραφων δεν ανήκει στο ΦΣΑ.Παρακαλουθώντας όμως τα μακροοικονομικά μας δεδομένα οφείλουμε να αναγνωρίσουμε τα αντανακλαστικά του ΦΣΑ.
Βασικά ο ΦΣΑ είναι ο μόνος σύλλογος που κατάλαβε ότι το κολπακι με τα λεφτά του ΟΠΑΔ και τις δήθεν γραφειοκρατικές καθυστερήσεις δεν είναι τίποτα παραπάνω από εικονικά χρήματα .Το καταλαβαινουμε πολύ εύκολα  αφού παρατηρησουμε ότι  η ροή χρημάτων στους λογαριασμούς μας-συνηθως δοση για ενα μηνα -  συμπίπτει όλως τυχαίως μετά από βραχυπρόθεσμο δανεισμό με εκδοση εντόκων γραμματίων οπως εγινε χθες..Αυτό δεν αποδυκνείει τίποτα περισσότερο από το γεγονός ότι τα χρήματα που υποτίθεται εκταμιευτηκαν στον ΟΠΑΔ και τα εντάλματα δεν είναι τίποτα παραπανω από επιταγές ακάλυπτες.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

1 σχόλιο:

OXYNOYS είπε...

ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ!!!