Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΛΟΥΡΑΝΤΟΥ

Είναι γνωστή η λαϊκή παροιμία που λέει ότι  «ο ψεύτης  και  ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται». Εμείς θα προσθέταμε , μαζί με τον ψεύτη και τον κλέφτη, τον συκοφάντη.
Πέρασε ένας μήνας από τις γνωστές πλέον διαβεβαιώσεις του Υπουργού Υγείας ότι ο ΟΠΑΔ θα υλοποιούσε τις υποσχέσεις του περί εξόφλησης των φαρμακοποιών εντός του Απριλίου 2011. Μάλιστα, προσπαθώντας να πείσει και εμάς τους…… άπιστους, έθετε θέμα παραίτησης του σε περίπτωση που δεν θα υλοποιούταν οι υποσχέσεις του.
Επιπλέον, ορισμένα ΜΜΕ τοποθετούμενα κι αυτά στην ίδια γραμμή πλεύσης με τον Υπουργό Υγείας, κατηγορούσαν τους φαρμακοποιούς ότι «είναι ανάλγητοι, δεν έχουν τσίπα» και μάλιστα ορισμένοι πρότειναν ως λύση…… να πουλήσει ο Φ.Σ.Α. το αυτοκίνητο του κ. Λοβέρδου και να μην ενοχλούν οι φαρμακοποιοί τους ασφαλισμένους, λες και αυτά που χρωστούσε ο ΟΠΑΔ στους φαρμακοποιούς ήταν ακριβώς όσο η αξία του αυτοκινήτου του κ. Λοβέρδου!!! Αν ίσχυε βέβαια αυτό, θα εγείρονταν άλλα σοβαρότερα θέματα.
Είναι αλήθεια και πέραν πάσης αμφισβήτησης, ότι η Ελλάδα όχι μόνο βρίσκεται σε μια δύσκολη στιγμή της ιστορίας της, αλλά και ότι αυτοί που τη διοικούν εξαρτώνται πλήρως από εξωγενείς παράγοντες, που υπαγορεύουν την πολιτική της οποιαδήποτε κυβέρνησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: