Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2011

ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΟΔΗΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΤΟΛΗ.ΔΕΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΣΚΟΠΙΑ ΔΙΟΤΙ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΤΟ 85% ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΙ.ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΘΟΥΝ ΜΕΤΡΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΗΣ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑΣ.


Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΕΝ ΛΥΝΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΦΛΑΤ ΜΕΙΩΣΕΙΣ   ΟΛΟΚΛΗΡΟΥΣ  ΚΛΑΔΟΥΣ. ΕΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ Ο ΕΟΠΥΥ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΙΜΕΣ!!!
ΣΤΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΑΝ Ο ΕΟΠΥΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΣ 10 ΤΟΥ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ . ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑΣΗ  ΠΛΗΡΩΜΩΝ, ΓΙΑΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑ 100.000 ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ!!! ΚΑΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΕΝ ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΑ ΠΛΑΦΟΝ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΝΕΣΕΙΣ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑΣ.
Ο ΣΥΜΒΑΤΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ, ΕΝΑΙ ΣΤΙΣ 20 ΤΟΥ ΜΕΘΕΠΟΠΟΜΕΝΟΥ ΜΗΝΑ ΣΥΝ ΤΡΙΣ ΜΕΡΕΣ ΒΑΛΕΡ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ 13 ΜΕΡΕΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ 13Χ100.000=1.300.000.ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ .
ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟΚΟΥΣ Ο ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ 2011 ΚΕΡΔΗ ΠΡΟ ΦΟΡΩΝ 800.000 ΕΥΡΌ.***
ΛΥΣΗ : ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΥΞΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΣΤΩΣΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΦΑΡΜΑΚΑΠΟΘΗΚΕΣ ΚΑΤΑ 15 ΗΜΕΡΕΣ . ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ  ΘΑ ΑΥΞΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΑΠΑΝΗ   ΑΣΦΑΛΗΣΕΩΣ  ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΣΕΩΝ ΤΟΥΣ.
Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΩΣ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΑΥΤΗ ΜΕ ΘΕΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ. ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΕΠΙ ΠΙΣΤΩΣΕΙ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΣΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΗ.  

*** ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΥΤΟ ΑΝ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΜΟΝΟ 3200 ΕΥΡΟ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΕΤΟΧΟ!. ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝ ΒΡΙΣΚΑΜΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΔΑΝΕΙΣΤΟΥΜΕ  ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ ( ΜΕΤΗΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΟΤΙ Ο ΕΟΠΥΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΠΗΣ ΣΤΗ ΣΥΜΒΑΤΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΣΕ 45 ΜΕΡΕΣ) ΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΑΜΕ ΤΟΚΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΦΟΡΟΣ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΜΑΣ, ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΜΕ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΜΑΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΤΟΥΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: