Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ Κ. ΗΛΙΑ ΜΟΣΙΑΛΟ


                                                               ΗΛΙΑΣ ΜΟΣΙΑΛΟΣ
Προς

1) κ. Η. Μόσιαλο,
2) Πρωθυπουργό των Ελλήνων κ. Γ.Παπανδρέου
3) Βουλευτές των κομμάτων
κ. Βουλετά,
Με έκπληξη παρακολουθώ τις τελευταίες ημέρες να αναπαράγονται δηλώσεις σας στα ΜΜΕ που αφορούν το κλάδο των φαρμακοποιών. Μου προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση η δήλωση σας στο 8ο Συνέδριο της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας, “ότι ενώ το μέσο ετήσιο εισόδημά των φαρμακοποιών είναι 300.000 ευρώ, φορολογούνται για 11.000 ευρώ!!!”. Κύριε, οι μέρες της αυθαιρεσίας του πολιτικού λόγου πέρασαν ανεπιστρεπτί! Αμαυρώνετε έναν ολόκληρο επιστημονικό κλάδο κατηγορόντας τους επι της ουσίας για φοροδιαφυγή; Να προσκομίσετε τα στοιχεία που έχετε στα αρμόδια όργανακαι να τα δημοσιοποιήσετε! Προσπαθείτε να στρέψετε το κόσμο εναντίον μας; Γιατί;
-Εμείς είμαστε εκείνοι που με νόμο του κράτους είχαμε τα χρήματα των ταμείων για πολλά χρόνια ΑΤΟΚΑ στην τράπεζα της Ελλάδος;
-Εμείς είμαστε εκείνοι που επένδυσαν σε ΤΟΞΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ στο χρηματιστήριο τα χρήματα των ταμείων;
-Εμείς δίνουμε συνταξεις στους “ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ” που δεν δικαιούνται;
-Εμείς ρυθμίζουμε τις ΤΙΜΕΣ των φαρμάκων;
-Εμείς ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΟΥΜΕ τα φάρμακα;

Αντίθετως,
-Εμείς είμαστε το δεκανίκι του ανάπηρου συστήματος υγείας που ιδρύσατε και κακοποιείτε χρόνια τώρα οι κυβερνήσεις.
-Εμείς είμαστε που πληρώνουμε τα φάρμακα των ασφαλισμένων των ταμείων και περιμένουμε 6-7 μήνες τα ταμεία να μας τα καταβάλουν παρανόμως εκπρόθεσμα αφου σύμφωνα με τον νόμο πρέπει να μας τα καταβάλουν εντός 45 ημερών!
-Εμείς χορηγούμε φάρμακα επι πιστώσει στους ασθενείς που μας προσκομίζουν συνταγή απο το Νοσοκομείο, γιατί τα ασφαλιστικά ταμεία τους, κλείνουν ραντεβού για να τους δώσουν την συνταγή μετά απο 30-40 μέρες!
-Εμείς δίνουμε τις πρώτες βοήθειες στους ασθενείς ΔΩΡΕΑΝ, και κατα συνθήκη τους μεταφέρουμε ακόμα και στα νοσοκομεία με τα ιδιωτικά μας οχήματα γιατί ΕΣΕΙΣ δεν μεριμνήσατε να υπάρχουν ασθενοφόρα.
Άλλα όλα αυτά είναι άγνωστα σε εσάς. Ειναι άγνωστα γιατι όταν χρειαστείτε γιατρούς, φάρμακα, μεταφορά σε νοσοκομεία όλες οι πόρτες ανοίγουν!!! Δεν περιμένω να καταλάβετε τίποτα απο αυτά... Ίσως να τα έχετε ξανακούσει, αμφιβάλλω αν τα έχετε βιώσει, και εκεί είναι τελικά η διαφορά. Κυβερνάτε απο το γραφείο σας, αμαυρώνετε έναν ολόκληρο κλάδο, διαγράφετε τον αγώνα μιας ζωής, έτσι μονοκονδυλιά, απροβλημάτιστα...
Επιπλέον οι δηλώσεις σας μας έχουν εκθέσει στα μάτια του κόσμου σαν πλουσιος φοροφυγάδες. Μας στοχοποίησαν στους κύκλους της εγκληματικότητας σαν προσοδοφόρους στόχους. Μας κάνετε να μοιάζουμε με τράπεζες οταν επι της ουσίας οι περισσότεροι συνάδελφοι ειναι χρεωμένοι με δάνεια, επιταγές, και πιστωμένοι στις αποθήκες τους!!! Δεν κινδυνευουμε μόνο στο χώρο της εργασίας μας απο όποιον μπορεί να βρει ενα πιστόλι, αλλά πλέον και οι οικογένειες μας αφου μας προσάψατε το μυθικό εισόδημα των 300.000€!!! Επιπλέον προκαλείτε με τις δηλώσεις σας τον
φθόνο εναντίον μας. Δεν μπορει ο διπλανός μας να είναι άνεργος, να του κόβετε συντάξεις και μισθούς και να μας υποδεικνύετε σαν μεγαλοεισοδηματίες φοροφυγάδες!
Γνωρίζουμε απο δηλώσεις τους, τις προθέσεις μεγαλοεπιχειρηματιών να επεκταθούν απο την παραγωγή του φαρμάκου και την χονδρική διάθεση του στην λιανική πώληση του. Οι δηλώσεις σας ευνοούν αυτές τις προθέσεις, και μου κάνει μεγαλύτερη εντύπωση πώς ένας άνθρωπος που προέρχεται απο τον τιμημένο χώρο της Αριστεράς και έχει προσχωρίσει στο Σοσιαλιστικό κόμμα της χώρας επι της ουσίας υποσκάπτει την μέση τάξη και ευνοεί το Κεφάλαιο!!!

Κύριε Βουλευτά, σας παρακαλώ να δείξετε το σθένος που αρμόζει σε ένα μεγάλο πολιτικό και να ανακαλέσετε τα όσα είπατε για τα εισοδήματα των φαρμακοποιών ώς ανακριβή. Να το πράξετε δε αυτό με τον ίδιο τρόπο και έκταση που μας εκθέσατε. Επιφυλασομεθα παντώς νομιμου δικαιώματος μας σε περίπτωση που δεν ανασκευάσετε, να στραφούμε εναντίον σας με αγωγές για τις ηθικές βλάβες που μας προκάλεσαν δημόσια οι δηλώσεις σας.

Μετα Τιμής
Γιώρκας Δημήτριος Φαρμακοποιος
Αποφοιτος Εθνικού Καποδιστριακόυ Πανεπιστημίου Αθηνών





Τελ

Δεν υπάρχουν σχόλια: