Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Αμπατζόγλου για κινητοποιήσεις: «Οι 45 μέρες πληρωμής, γίνανε 60, μετά 90, δεν τηρήθηκαν ούτε αυτές»! (video) Πηγή: PHARMA TEAM: Αμπατζόγλου για κινητοποιήσεις: «Οι 45 μέρες πληρωμής, γίνανε 60, μετά 90, δεν τηρήθηκαν ούτε αυτές»! (video)


Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA και την εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA», ο πρόεδρος του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεόδωρος Αμπατζόγλου αναφέρθηκε στο θέμα των κινητοποιήσεών μας
Συγκεκριμένα ο κ. Αμπατζόγλου είπε: 
«Βάλαμε μπροστά την εξυπηρέτηση του κόσμου. Δε μιλάμε για μόλις 10 μέρες καθυστέρηση, είναι η τέταρτη κινητοποίηση μέσα στο 2012. Είχαμε συλλογική σύμβαση για πληρωμή στις 45 μέρες, μετά έγιναν 60, το χρονοδιάγραμμα του υπουργείου μας ζήτησε πληρωμή στις 90 μέρες, δεν τηρήθηκαν ούτε αυτές!! Οι επιταγές τρέχουν, σφραγίζονται, δεν είναι τόσο ελαστικές ημερομηνίες όσο νομίζουν κάποιοι. Περιμένουμε να εισπράξουμε χρήματα από το 2011, ενώ ταυτόχρονα έχουμε φορολογηθεί για αυτά, έχουμε αποδώσει το ΦΠΑ.»
Όσον αφορά το θέμα που είχε προκύψει σχετικά με την προεδρεία του ΕΟΠΥΥ ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου τόνισε:
«Δεν αποδέχτηκα την τιμητική πρόταση για να γίνω πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ γιατί ο οργανισμός συσσωρεύει 10 εκατομμύρια ευρώ χρέη καθημερινά.»



Δεν υπάρχουν σχόλια: